SLSA (Sodium Lauryl Sulfoacetate)Wat is SLSA? SLSA, oftewel Sodium Lauryl Sulfoacetate, is een ingredint dat je zeker nodig hebt als je schuimende bad en doucheproducten gaat maken. Dit ingredint komt van nature voor in kokos en palmolie en staat bekend om zijn milde, maar effectieve reinigende eigenschappen. SLSA wordt gebruikt in vaste en vloeibare reinigingsproducten zoals bruisballen, shampoobars, doucheproducten. Eigenlijk alles wat schuimt! Wat zijn de voordelen van SLSA? Goede
Shopping security
Each payment you make on thelockerguy is secured with strict SSL encryption and PCI DSS data protection protocols