GeraniumrozenLatijnse naam: Pelargonium Graveolens & P Rosa Herkomst: Egypte Essentile Oliemelange Gebruik: alleen uitwendig (nooit innemen), geschikt voor geurbrander verstuiver, verdunt in geur neutrale basisolie in het (voeten)bad en op de huid (onverdunde essentile olie kan gevoelige huid irriteren). Rose Geranium etherische olie is een actief ingredint in sommige cosmetische producten, zoals lotions en geurstoffen. Een overzicht van onderzoeken uit 2017
Shopping security
Each payment you make on thelockerguy is secured with strict SSL encryption and PCI DSS data protection protocols